Program:

 Luni - Vineri  08-17   Sambata 09-14   Duminica doar pe e-mail.

Curs Valutar BNR


Reguli

Serviciile  sunt rezervate persoanelor cu varsta peste 18 ani presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Nu sunt cerute date cu caracter personal ( ex. CNP) si serviciul nu este destinat sub nici o forma minorilor. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de accord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor noastre.

Utilizatorul este responsabil, civil si penal, de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor informative pe site-ul nostru . Siteul, nu are nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise de catre utilizatori. In cazul in care siteul , are motive sa suspecteze ca anumite informatii publicate de utilizator nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a modifica/ sterge informatiile publicate de acesta si de a interzice accesul utilizatorului la serviciile oferite prin intermediul site-ului nostru , fara o notificare prealabila a acestuia.

Deasemenea utilizatorul se obliga sa respecte urmatoarele cerinte, necesare pentru buna desfasurare a serviciilor:

• sa nu adauge anunturi cu continut illegal

• sa nu introduca date sau informatii false de contact ale unor personae straine cu scopul de a provoca daune morale

• sa nu foloseasca un limbaj trivial, cuvinte obscene sau orice expresii care ar putea deranja pe alti utilizatori ai site-ului nostru

• sa nu adauge mai multe anunturi avand acelasi continut sau inteles

• sa nu adauge anunturi in rubrici care nu au legatura cu continutul anunturilor

• sa nu foloseasca adresele de contact ale altor utilizatori pentru trimiterea de mesaje nesolicitate (Spam)